Sneller en makkelijker leren of studeren? Ik help je graag!
cynthia-dcc-coaching

Mijn naam is drs. Cynthia Dekker. Ik ben van origine psycholoog en nu eigenaar van DCC Coaching.

Tijdens mijn gehele studietijd, Psychologie aan de Universiteit Twente, heb ik mij bezig gehouden met het geven van huiswerkbegeleiding en bijlessen aan scholieren en mede-studenten. Daarna ben ik een aantal jaar met veel plezier werkzaam geweest bij een grote organisatie voor geestelijke gezondheid als psycholoog. Ik haalde met name veel voldoening uit het geven van (preventieve) trainingen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Vandaar dat ik op een gegeven moment mijn hart heb gevolgd en de stap heb genomen om voor mijzelf te starten.

Er zijn inmiddels al meer dan 300 cursisten aan mijn cursustafel geschoven en ik doe het nog steeds met evenveel plezier! Iedere week help ik mensen die op zoek zijn naar een manier om meer uit hun kostbare tijd te halen. Zodat ze meer tijd over houden voor leuke dingen.

Wil jij ook leren hoe jij sneller en makkelijker kunt werken, leren of studeren? Neem dan eens een kijkje bij de volgende cursussen:

Deze cursussen zijn ontwikkeld door Time 2 Control (www.time2control.nl).

Sinds januari 2015 ben ik tevens gecertificeerd Bikkeltrainer om de faalangsttraining Koele Bikkels te mogen geven (zie www.bikkeltrainingen.nl).