Meer en makkelijker leren in minder tijd!

Gamen, met vrienden afspreken, sporten, de laatste video’s op YouTube checken…en oh ja, school is er ook nog; vaak niet op de eerste plaats. Zou het niet makkelijk zijn als je weet hoe je beter en sneller kunt leren en je ook nog eens beter onthoudt wat je leert? Ook als je ieder uur besteed aan het leren van je toetsen kan het fijn zijn om te leren hoe je sneller en makkelijker kunt leren. Ik kan je hierbij helpen!


‘Ik vond de cursus erg leuk en ik heb er zeker wat aan! De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel tijd besteed aan het leren van mijn tentamens, maar ik haalde nog steeds geen goede cijfers. Wat blijkt…ik leerde gewoon verkeerd. Nu ik deze cursus heb gevolgd, weet ik eindelijk HOE ik het beste kan leren. Hierdoor begin ik automatisch ook veel eerder en snap ik de leerstof ook echt. Ik ga met veel vertrouwen mijn examens tegemoet!’

Anouk – 5 Havo


Cursus ‘Snel leren = leuk leren’

In zes lessen van een uur leer je:

  • 2 – 4 keer sneller lezen!
  • Beter concentreren en focussen tijdens het leren;
  • Beter en makkelijker onthouden;
  • Stap voor stap een goede, realistische planning maken voor een toetsweek;
  • Samenvatten met Mindmaps;
  • Geheugentechnieken;
  • Leren leren; na de cursus weet jij hoe jij elk vak het beste kunt leren.

De cursus wordt gegeven in kleine groepen van 3-5 scholieren, zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven.

De nieuwe technieken kun je tijdens de cursus meteen toepassen op je huidige huis- en leerwerk, zodat je er tijdens de cursus goed mee oefent en je er meteen profijt van hebt!


‘Wij zijn ontzettend blij dat wij onze zoon hebben aangemeld voor de cursus! Het was de eerste keer dat hij positief thuis kwam van een leerprogramma en is zelfs goed aan het oefenen gegaan. Ook het mailcontact met Cynthia tijdens de cursus, was heel fijn. Zo kregen we zicht op wat zij deed tijdens de lessen en hoe we onze zoon konden helpen. Het mindmappen vindt hij nu zelfs leuk om te doen, de eerste cijfers zijn al opgehaald…heel erg bedankt!’

Moeder van Rafaël – 2 VMBO-TL


Voor wie?

Of je leren nou lastig vindt of dat je gewoon wilt weten hoe je sneller en gemakkelijker leert: de cursus is geschikt voor alle middelbare scholieren van VMBO-TL t/m VWO. ‘Snel leren = leuk leren’ is tevens geschikt voor scholieren met AD(H)D, dyslexie en hoogbegaafdheid. Ben je student aan het MBO, HBO of de Universiteit: neem dan even contact op via info@dcc-coaching.nl om de mogelijkheden te bespreken. De studievaardigheden kunnen ook zeker voor jou wat betekenen!

Kosten en startdata 2020

De kosten van de cursus bedragen € 279,95 per persoon inclusief BTW, het cursusboek en alle benodigde basismaterialen. Indien het boek al in het bezit is bedragen de kosten € 250,-. Worden er meerdere kinderen uit één gezin tegelijkertijd aangemeld voor dezelfde cursus, dan gelden de volgende tarieven: 1e kind € 250,- | 2e kind € 150,- | 3e kind € 100,- (exclusief cursusboek).

De eerstvolgende cursus voor middelbare scholieren start op:

Locatie Rijssen:

Op dit moment staat er geen nieuwe workshop gepland i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus. Om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe startdata kun je het aanmeldformulier invullen of een e-mail sturen naar: info@dcc-coaching.nl.

Meld je nu aan!

Wil jij samen met je zoon of dochter aan de slag met bovenstaande vaardigheden? Geef je dan op voor de workshop ‘Snellezen & Mindmappen’ voor volwassenen. Bij tegelijkertijd aanmelden ontvangt jouw zoon/dochter het cursusboek t.w.v. € 29,95 cadeau.


‘Naar aanleiding van de tegenvallende studieresultaten van onze zoon, hebben wij hem opgegeven voor deze cursus. Hij was er zelf erg enthousiast over en na een informatiebijeenkomst heb ik me ook voor de ‘workshop Snellezen & Mindmappen’ opgegeven. En…ik deel het enthousiasme van onze zoon! Ik las nog tijdens de workshop met de snelleesmethode van Cynthia al ca. 45% meer in dezelfde tijd. Ook het mindmappen is leuk en leerzaam om toe te passen. Ik heb er dezelfde avond al een gemaakt voor mijn werk en dat heeft me goed geholpen. Ik kan de cursus alleen maar aanraden, niet in de laatste plaats om de manier van ‘doceren’ van Cynthia. Compliment daarvoor!’

Janno


Heb je nog een vraag? Stel hem aan Cynthia!

Na de cursus

Lees je minimaal 2-3 keer sneller, kun je je beter concentreren tijdens het leren, kun je jouw schoolwerk beter plannen en weet je hoe je de leerstof beter in je hoofd kunt opslaan zodat je de informatie gemakkelijk kunt onthouden en terughalen!
Mocht je na de cursus nog vragen hebben, kun je tot zes weken kosteloos terecht voor e-mailcoaching. Je kunt maximaal 15 e-mails sturen die binnen twee werkdagen beantwoord zullen worden.
Indien dit niet voldoende blijkt, biedt DCC Coaching tegen een gereduceerd tarief van € 35,- per uur maximaal drie uur individuele coaching aan.

DCC Coaching is aangesloten bij het trainersnetwerk van Time2Control: www.time2control.nl.