Reacties cursisten

Cursist 4 Havo: Dit was een enorm leerzame en leuke cursus! Ik zag er nooit tegenop om naar toe te gaan! Dit gaat mij ontzettend helpen met het leren en inplannen van toetsweken. En het gaat me behoorlijk veel tijd besparen. Bedankt!

Student HBO: Sinds ik de cursus ‘Snel leren = leuk leren’ heb gevolgd, ben ik veel positiever over mijn studie. Ik zag altijd als een berg tegen het studeren op. Nu onthoud ik alles beter en dat is meteen te merken aan mijn cijfers! Ik dacht dat ik wel wist hoe ik een planning moest maken, nu blijkt mijn manier totaal niet effectief. In de cursus heb ik stap voor stap een realistische planning leren maken, waar ik mij gemakkelijk aan kan houden. Je leert verder nog andere vaardigheden die je tijdens je gehele school- en studietijd (en waarschijnlijk ook later tijdens het werk) kunt gebruiken. Ik lees nu ongeveer 3x sneller dan eerst, dit scheelt mij een hoop tijd! Het inzetten van Mindmaps voor het samenvatten van studiestof werkt verrassend goed. De overgang van het MBO naar het HBO is door deze cursus een stuk gemakkelijker. Top! 

Student Universiteit: Wat een leuke en nuttige cursus! Cynthia is erg enthousiast over de cursus en dat slaat over op mij en de andere cursisten. Ik heb er veel van geleerd, studeren zal vanaf nu een stuk gemakkelijker en sneller gaan 

Cursist 4 Havo: Ik vond de cursus erg leuk en leerzaam! Ik ben er 4x sneller door gaan lezen en ik vind het nu ook leuker om te leren. En mindmappen is achteraf ook veel handiger dan samenvattingen maken 

Cursist 2 Gymnasium: Ik vond het heel leerzaam en leuk. Vooral de leerkaartjes waren erg handig voor Latijn, Frans en Duits. Het snellezen is ook erg handig! 

Moeder van een cursist: Mijn dochter heeft veel baat bij de cursus. Eerst wilde ze niet naar de cursus, maar is nu heel blij dat ze is gegaan. Ik heb het idee dat ze het schoolwerk nu allemaal beter kan overzien. Ze heeft er heel veel aan gehad. Bedankt!